tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post7395104496574622961..comments2024-03-20T13:18:57.337+01:00Comments on Pradobroty: "baby" dort ke svátkuMarcelahttp://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-58370210172367309902015-09-29T10:39:27.201+02:002015-09-29T10:39:27.201+02:00Jahodový džem určitě ano, jen bych ho protlačila p...Jahodový džem určitě ano, jen bych ho protlačila přes sítko, aby byl dokonale hladký. Ty jahody z mrazáku bych před použítím pár minut povařila a nechala tak zredukovat na hustější konzistenci. Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-46624599139660263252015-09-29T10:37:22.411+02:002015-09-29T10:37:22.411+02:00Dá se místo jahodové dřeně použít třeba jahodový d...Dá se místo jahodové dřeně použít třeba jahodový džem? .. Nebo já jsem si v létě čerstvé jahody rozmixovala s vodou a trochou cukru a dala do mrazáku. - tak jestli s tím můžu i pracovat? Díky za info..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05951026840064300132noreply@blogger.com