tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post6345803376693790740..comments2024-03-20T13:18:57.337+01:00Comments on Pradobroty: Tortilla s pečeným krůtím stehnemMarcelahttp://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-82949541434536838252018-11-29T21:01:15.958+01:002018-11-29T21:01:15.958+01:00Dneska jsem je zkusilak večeři , ale v masně meli ...Dneska jsem je zkusilak večeři , ale v masně meli jen krutí ořez a také to nebylo špatné! Ta mrkev v nich byla vynikající ☺Díky za další skvelý recept!Ilona Ř.https://www.blogger.com/profile/06829878717097890974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-18406937745911800322018-11-08T22:12:47.508+01:002018-11-08T22:12:47.508+01:00Nacpat je do tortill jsme ještě nezkoušeli, jinak...Nacpat je do tortill jsme ještě nezkoušeli, jinak u nás oblíbené maso s jednoduchou přípravou - osolit, důkladně zatáhnout na pánvi, až se kůže opeče, hodit do pomalého hrnce s trošičkou vody a už jen vyčkat. Po obědě ještě hodím ty zatrolený šlachy spolu s kostma zpět do hrnce a druhý den je krůtí vývar. Veronikanoreply@blogger.com