tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post5469928852052007649..comments2024-03-20T13:18:57.337+01:00Comments on Pradobroty: Housky žitno-pšeničné, částečně celozrnnéMarcelahttp://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-30371645210334983642023-07-01T08:19:42.980+02:002023-07-01T08:19:42.980+02:00To se bojim, ze na to je tam hodne drozdi. Zkusila...To se bojim, ze na to je tam hodne drozdi. Zkusila bych jeho mnozstvi snizit, aby vam to neprekynulo.Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-49250569143774850992023-06-30T18:57:28.544+02:002023-06-30T18:57:28.544+02:00Dobrý den,myslíte,že by šlo těsto zadělat večer ,n...Dobrý den,myslíte,že by šlo těsto zadělat večer ,na noc dát do lednice a ráno po povolení umotata a dát upéct?díky JanaJanka Menclovánoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-15355076547338690402020-06-10T17:31:27.032+02:002020-06-10T17:31:27.032+02:00Dobrý den, můžu nechat těsto zadělat hnětacím háke...Dobrý den, můžu nechat těsto zadělat hnětacím hákem v kuchyňském robotu ? Jak asi dlouho? <br />Milena Mrázováhttps://www.blogger.com/profile/04611192193973977454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-25176049579739035982013-10-16T16:15:54.252+02:002013-10-16T16:15:54.252+02:00Děkuji za odpověď :) Peču ze špaldové mouky pizzu ...Děkuji za odpověď :) Peču ze špaldové mouky pizzu a je výborná, tak to risknu i do housek :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16585557224114674064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-42865112101262210022013-10-16T15:33:11.208+02:002013-10-16T15:33:11.208+02:00Žitnou mouku jsme používala určitě celozrnnou, tak...Žitnou mouku jsme používala určitě celozrnnou, takže to půjde určitě. U záměny špaldové za pšeničnou celorznnou si tak jistá nejsem. POkud vím, tak špalda má míň lepku než pšenice, těsto by mohlo být víc drobivější. Se špaldou mám zkušenost jen ve sladkém pečení, u housek jsem to nezkoušela... Ale spousta lidí peče ze špaldy i slané pečivo a nestěžují si, tak to vyzkoušejte:o)Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-90172518421056333442013-10-16T15:28:26.779+02:002013-10-16T15:28:26.779+02:00Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dal...Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dala by se místo žitné mouky použít celozrnná žitná mouka jemně mletá a místo celozrnné pšeničné mouky celozrnná špaldová mouka jemně mletá? Děkuji :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16585557224114674064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-90824418221450213482013-09-02T13:05:40.184+02:002013-09-02T13:05:40.184+02:00Nejsou obtížné, ač jsem s tímhle těstem dost exper...Nejsou obtížné, ač jsem s tímhle těstem dost experimentovala, tak se vždycky povedly:o) Zkuste i další pečivo tady ode mně, všechny jsou ověřené a opravdu chutné:o)Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-25254295362479770342013-09-02T12:38:29.459+02:002013-09-02T12:38:29.459+02:00Dnes jsem dostala odvahu a jdu na to. To kupované ...Dnes jsem dostala odvahu a jdu na to. To kupované pečivo mi už vůbec nechutná :(sl.Jahodováhttps://www.blogger.com/profile/03721530597383756213noreply@blogger.com