tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post5146003631076059737..comments2024-03-20T13:18:57.337+01:00Comments on Pradobroty: Bezé ořechová roládaMarcelahttp://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-44533269690810090682022-12-31T19:46:29.944+01:002022-12-31T19:46:29.944+01:00Děkuji moc za recept, bezé roláda je úžasná a jedn...Děkuji moc za recept, bezé roláda je úžasná a jedná se o skvělé využití bílků. Jen krém mi přišel dost těžký, takže jsem podruhé vyšlehala pouze 40% šlehačku a zašlehala marmeládu do ní. Ani jsem nesladila, těsto je sladké dost. Tato lehčí varianta krému byla v bezé roládě skvělá 😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-85307208056080257672022-11-18T12:26:21.060+01:002022-11-18T12:26:21.060+01:00Já mám vždycky větší spotřebu žloutků než bílků 😊...Já mám vždycky větší spotřebu žloutků než bílků 😊. Dávám je do sušenek, lineckého, před Vánoci dělám vaječný koňak, zmrzlina, žloutkové věnečky nebo obecně žloutkový krém.Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-87090831624505747132022-11-18T12:07:30.811+01:002022-11-18T12:07:30.811+01:00Dobry den poradte co se zloudky děkuj Dobry den poradte co se zloudky děkuj Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-20298419151820464272020-12-08T13:24:39.645+01:002020-12-08T13:24:39.645+01:00Špičkový dezert, dělám často, všichni rolády miluj...Špičkový dezert, dělám často, všichni rolády milují a mě baví sledovat, jak se rozhodují, která varianta je lepší, a vedou o tom vášnivé debaty :-) Za mě nejlepší využití bílků z mrazáku. Všem doporučuju, když si recept zajedete, je to i rychlé. Moc díky!Andreanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-17704045018988171272020-03-24T14:18:35.859+01:002020-03-24T14:18:35.859+01:00Bílky mrazím po 6-9ti kusech ve skleničce od marm...Bílky mrazím po 6-9ti kusech ve skleničce od marmelády i se skleničkou. Nesmí být moc plná, bílky mrazením nabydou. Před upotřebením nechám rozmrazit a našlehají se jako čerstvé. Vyzkoušeno - funguje to. Iva Kladnohttps://www.blogger.com/profile/15148323229039940741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-46355591130551803792017-10-09T09:44:52.932+02:002017-10-09T09:44:52.932+02:00Díky mockrát. :-)Díky mockrát. :-)Radkahttps://www.blogger.com/profile/06657871227663732236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-14847690609698628862017-10-08T21:05:13.120+02:002017-10-08T21:05:13.120+02:00Můj velký plech má 35*45 cm.Můj velký plech má 35*45 cm.Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-6597219709080023322017-10-08T14:28:17.928+02:002017-10-08T14:28:17.928+02:00Prosím jaký je rozměr plechu ve kterém jste těsto ...Prosím jaký je rozměr plechu ve kterém jste těsto pekla? Mám jich několik různých velikostí, tak nevím po kterém sáhnout, aby byla roláda ideální tloušťky. :-) Děkuji.Radkahttps://www.blogger.com/profile/06657871227663732236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-19862213017600722442017-06-06T10:56:29.011+02:002017-06-06T10:56:29.011+02:00Děkuju moc za krásný koment a jsem ráda, že tentok...Děkuju moc za krásný koment a jsem ráda, že tentokrát se roláda povedla! Ať manželovi chutná a přeju mu krásné narozeniny a spoustu spokojených a aktivních let!Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-41482886206817392122017-06-06T10:42:12.646+02:002017-06-06T10:42:12.646+02:00Dobrý den, už od včera listuju Pradobrotami a nevě...Dobrý den, už od včera listuju Pradobrotami a nevěděla jsem,co hledám. Najednou dnes ráno jsem narazila na Vaši Bezé roládu. Osvítilo mně a já si řekla, že ji zase po dlouhé době zkusím (poprvé asi před 3 roky a bez valného úspěchu) - manžel má dnes totiž 72.narozeniny.Povedla se úplne famózně, do krému jsem dala místo mascarpone kostku tvarohu a trošinku cukru a je úžasná. Takže Vám tímto chci moc poděkovat - jste šikulka a přeju Vám hodně elánu ve zkoušení a publikování dalších (pra)dobrot. JanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-76319270504504529832016-10-07T23:10:10.764+02:002016-10-07T23:10:10.764+02:00Vetsinou aspon po dvou az ctyrech kusech, ale je l...Vetsinou aspon po dvou az ctyrech kusech, ale je lepsi je mrazit po mene kusech, klidne po jednom.Marcelahttps://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-72062887992486349472016-10-07T22:25:43.827+02:002016-10-07T22:25:43.827+02:00Take zkusim. Zajima me, jak mrazite bilky? Kazdy z...Take zkusim. Zajima me, jak mrazite bilky? Kazdy zvlast?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05874454604723931764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-67706120888759618952016-09-08T13:06:46.430+02:002016-09-08T13:06:46.430+02:00Ach jaj, toto vyzerá dokonale, musím vyskúšať :-)Ach jaj, toto vyzerá dokonale, musím vyskúšať :-)MyWayhttps://www.blogger.com/profile/01719901697157537826noreply@blogger.com