tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post2002140735058896666..comments2024-03-20T13:18:57.337+01:00Comments on Pradobroty: Dvoubarený dort - korpus bílkový a kakaovo-kávovýMarcelahttp://www.blogger.com/profile/01167520565952717735noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-10122487479350245272022-03-15T07:39:14.742+01:002022-03-15T07:39:14.742+01:00Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat - myslíte, ...Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat - myslíte, ze pokud bych udělala více krému, dal by se ten proříznutý světlý korpus promazat také tmavým krémem (kromě jahodové marmelády)? Předem moc děkuji. IvetaIveta U.https://www.blogger.com/profile/04733588379869247442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5916688439904175705.post-14085430467450551132017-04-27T15:38:32.050+02:002017-04-27T15:38:32.050+02:00Nic si z toho nedělejte :-) Dobře znám ten pocit, ...Nic si z toho nedělejte :-) Dobře znám ten pocit, když si v hlavě maluju, jak bude ten kulinářský počin chutnat a vypadat, ale pak se něco nepovede :-) Výzvu jsem chtěla taky péct, ale barviva mě odradila. Tak si v sezóně v klidu udělám nějakou variaci obarvenou lesními plody. A místo abych hodinu běhala s dortem po baráku a štelovala ho kvůli pěknému pozadí a dobrému světlu, tak si ho radši v klidu sním :-) :-) :-)<br /><br />LucieAnonymousnoreply@blogger.com